top of page

CAPITAL DE INVESTITII & PRIVATE EQUITY

Mentor Capital & Business Advisory (MCBA) este o companie privata de investitii si un investitor strategic.

Furnizam companiilor investitii de capital si instrumente financiare unice pentru a obtine o crestere economica si pentru a rezolva situatiile dificile, concentrandu-ne pe companiile din toate partile Europei.

 

MCBA ofera fonduri de investitii private companiilor dintr-o larga varietate de domenii. Noi ne purtam si operam ca un partener de investitii strategic, asigurand investitia necesara pentru companie, impreuna cu optimizarea structurii companiei pentru a maximiza strategia afacerii, procesul operational, optiunile strategice, profitabilitatea si durabilitatea financiara – acestea fiind elementele esentiale in asigurarea dezvoltarii.

Strategia noastra de investitii vizeaza companiile ce cauta sa creasca si sa se extinda sau isi doresc sa resolve o situatie dificila cu ajutorul unei strategii balansate si a unei investitii financiare, impreuna cu structurarea activitatii companiei pe termen mediu si lung.

MCBA reprezinta formula ideala a unei societati profesioniste de investitii in capital privat si un investitor strategic, detinand cunostinte despre cum sa asiguri cresterea unei companii prin procesul de investitii si lichiditati necesare.

Mentor Capital & Business Advisory (MCBA) ofera investitii de capital companiilor din Romania (locale si internationale)

Mentor Capital opereaza ca investitori si nu ca speculatori, astfel ca alegem doar companiile ce performeaza si investitiile pe termen lung, asigurand ca strategia companiei va atinge obiectivele.

Lichiditatea noastra financiara ne permite sa ajustam investitia financiara adecvata necesara pentru orice situatie de afaceri, incepand cu acoperirea creditelor neperformante (NPL), pana la o investitie speciala de expanciune ce este necesara pentru cresterea companiei.

Alegem cu mare atentie investitiile, dupa o verificare amanuntita a companiei propuse pentru a confirma ca are capacitatea de a-si atinge obiectivele si a-si extinde serviciile prin consultarea si finantarea noastra.

Ce facem noi:
  • Suntem deschisi sa analizam orice domeniu si industrie

  • Putem evalua companiile aflate in situatii dificile care cauta sa se retraga si sa isi rezolve problemele.

 

Ce nu facem:

  • Nu investim in Startup-uri

  • Nu acordam imprumuturi sau credite – DOAR investitii

 

bottom of page