Apartamente pentru investitii Plan de investitii imobiliare garantat si conservator 

Ro

En

Rus

עברית

Mentor Capital opereaza si gestioneaza un plan de investitii imobiliare garantat si conservator, destinat clientilor interesati de un activ garantat care genereaza un randament anual.

Activam pe 2 canale de “Apartamente pentru investitii”:

 1. “Apartamente pentru investitii” in Bucuresti – Romania genereaza un randament mediu anual intre 7% - 10%, oferindu-va suport complet in procesul de tranzactionare si incheierea contractului, impreuna cu servicii complete de gestionare a activelor, prin intermediul biroului nostru din Bucuresti.

 2. “Apartamente pentru investitii” in Bucuresti – Romania (Inchirieri pe termen scurt) genereaza un randament mediu anual intre 25% - 35%. Echipa noastra va ofera servicii complete de management administrativ. Gestionam intregul proces de la A la Z (incluzand: design interior, listarea proprietatii pe diverse canale, schimbul de chei, housekeeping si mentenanta!). Gestionam diverse tipuri de operatiuni si servicii de inchiriere, astfel incat sa puteti sta linistit si sa va relaxati

Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre de management administrativ, va rugam sa accesati acest link

Operam dintr-o perspectiva de afaceri ce are ca scop sa permita investitorilor privati (de dimensiuni mici si mijlocii) sa fie proprietarii unor apartamente pentru investitii din Romania, fara a fi nevoiti sa le gestioneze sau sa se ocupe de orice alta problema legata de aceste active, toate acestea, in timp ce selecteaza cu grija investitii de calitate gestionate si operate de catre cei mai buni experti de pe piata imobiliara din Romania.

Experienta noastra in acest domeniu si faptul ca ne-am familiarizat cu piata imobiliara locala din ultimii 10 ani ne-au permis sa cream cea mai buna combinatie pentru investitii, pentru investitorii conservatori, ce combina  dreptul de proprietate asupra activelor locale cu randamente ridicate pentru investitor.​

Cum alegem apartamentele pentru investitii ?

 

 • Proiecte noi: Suntem in permanenta comunicare cu dezvoltatorii locali si cu companiile de constructii care se afla in diferite stadii ale proiectului si in locatii preferate. Alegerea unui nou proiect sau a unui proiect aflat deja in faza de constructie va asigura o perioada de garantie continua care sa ofere siguranta cumparatorului in cazul oricaror circumstante aflate în conformitate cu legea garanțiilor din România. Mai mult decat atat, cumpararea unui apartament nou garanteaza ca activul respectiv nu are alte angajamente, datorii sau fosti proprietari care pot aparea brusc.
   

 • Locatie: Departamentul nostru de cercetari de piata din cadrul Mentor Capital desfasoara un studiu de piata trimestrial amanuntit. Cercetarea de piata analizeaza trendurile de pe piata imobiliara. Prin aceasta analiza identificam locatiile potrivite pentru fiecare investitor, prin prioritizarea locatiilor identificate ca fiind recomandate si “usor” de inchiriat – toate aceste activitati se fac in beneficiul operatiunilor pe termen lung si pentru maximizarea randamentelor anuale ale activului. Toate apartamentele pentru investitii pe care le alegem pentru clientii nostri sunt localizate in zona centrala a Bucurestiului sau in alte locatii ce permit ca apartamentul sa fie inchiriat rapid.
   

 • Pret: Combinatia intre momentul potrivit de cumparare a apartamentului, locatie si pretul de inchiriere reprezinta factorul esential in determinarea pretului corect pentru fiecare apartament sau activ, cunoscand faptul ca piata reprezinta factorul principal pentru intrarea in negociere cu vanzatorul, ca si cunoasterea regulilor locale ale “jocului”​.

 

Management complet al activului –
Inainte, in timpul si dupa cumpararea activului

Biroul Mentor Capital este localizat in Bucuresti - Romania, si nu este subordonat niciunei alte agentii de brokeraj. Toate serviciile Mentor Capital sunt oferite direct catre clientul final, prin intermediul unei echipe de experti ce poate oferi suport in urmatoarele limbi: engleza, romana, rusa si ebraica

Serviciile oferite de Mentor Capital:

 

Inainte de achizitie:

 • Localizarea diverselor active in concordanta cu profilul dvs. de investitor (bugetul alocat investitiei, randament, chirie)

 • Insotirea investitorului in Romania pe parcursul prezentarii activului si participarea in cadrul negocierii alaturi de investitor sau reprezentarea acestuia completa pe parcursul procesului de achizitie

 • Consiliere legala si suport pe parcursul procesului de achizitie a activului

 • Planificare fiscala si pregatirea structurii financiare in Romania

 • Deschiderea companiei in Romania (in caz de nevoie) si servicii complete de management (contabilitate, rapoarte financiare, depunerea rapoartelor la autoritatile fiscale, plata taxelor si a impozitelor)

 • Deschiderea unui cont bancar local

 • Servicii de mandatar​.

Servicii post-achizitie:

 • Directionarea chiriasilor catre activ

 • Gestionarea contractului de inchiriere

 • Colectarea taxelor de inchiriere  

 • Vizite periodice la proprietate

 • Gestionarea defectiunilor activului – furnizarea de raspunsuri telefonice pentru chiriasi

 • Coordonarea reparatiilor speciale (electrician, instalator, etc.)

 • Plata taxelor catre autoritati in numele investitorului​.

In plus fata de serviciile de mai sus, va rugam sa analizati serviciile noastre dedicate de management administrativ – apasati aici

Nota importanta –

Mentor Capital & Business Advisory este una dintre cele mai importante companii de investitii imobiliare din Romania si furnizor de servicii juridice, nu oferim servicii care nu au legatura cu acest domeniu, cum ar fi: locatii de divertisment, petreceri, viata de noapte, etc.

Echipa administrativa a Mentor Capital se va bucura sa coordoneze pentru clientii sai serviciile de cazare, transport si alte servicii aflate in legatura directa cu afacerile acestora cu Mentor Capital.

Exemple de tranzactii recente:

Pret cumparare: 55,000€
Chirie lunara: 480€
Randament anual: 9.82%
Pret cumparare: 61,000€
Chirie lunara: 480€
Randament anual: 9.44%
Pret cumparare: 82,000€
Chirie lunara: 700€
Randament anual: 10.24%
Pret cumparare: 67,000€
Chirie lunara: 520€
Randament anual: 9.31%
Pret cumparare: 77,000€
Chirie lunara: 650€
Randament anual: 10.13%
Pret cumparare: 48,000€
Chirie lunara: 400€
Randament anual: 10.00%
Show More

Disclaimer: The information on this site does not in any way constitute an offer or a recommendation to make an investment, a transaction, or any other type of action. Services offered by Mentor Capital, particularly those related to real estate, are in no way an incitement to investment. Under no circumstances, especially in the case of negligence, will the site editor be liable for losses or damages of any kind whatsoever, whether, among other things, they are direct, indirect, or consequential damages related to the access of this website, its use, consultation, exploration, or link to other sites.

 • mcba linkedin
 • mcba facebook

Mentor Capital & Business Advisory© | All Rights Reserved 2020