top of page

GHIDUL NOSTRU PENTRU INVESTITII

MAI INTAI CORECTAM, APOI CRESTEM
 

Nu toate companiile sunt pregatite si capabile sa primeasca investitii din partea noastra (sau orice fel de investitie), din cauza problemelor financiare, a situatiilor de criza, a obligatiilor financiare de mari dimensiuni si a problemelor operationale cu care se confrunta (cum ar fi departamentele de vanzari nefunctionale).

In cazul in care identificam o situatie de criza, ne axam pe potentialul de crestere al companiei si impartim cu dvs. riscul de piata, colaborand cu dvs. in scopul rezolvarii crizei si cresterii potentialului investitional.

Noi va stabilim obiectivele in avans si creăm intregul flux de activitate in jurul acestor obiective, in timp ce lucram “mana in mana” cu managementul companiei, pana ce obtinem factorii si obiectivele preliminare si ajungem in punctul in care injectam investitia in companie.

Cine sunt clientii nostri?

Mentor Capital & Business Advisory este o comanie globala de consultanta in afaceri ce ofera servicii unei game largi de institutii: companii de top de pe piata, intreprinderi mici si mijlocii (IMM-uri) si organizatii non-profit.

​​

Ne sustinem clientii sa creeze îmbunătățiri pe termen lung ale performantelor si cresterii lor, in timp ce isi ating obiectivele afacerilor lor.

De-a lungul anilor, am colaborat cu institutii si companii dintre cele mai diverse, cautand sa le imbunatatim rezultatele si sa cream noi piete pentru acestea.

Clientii nostri sunt dintre cei mai diversi si provin din toate domeniile de activitate
 
  • Manageri seniori/ Actionari;

  • Entitati de dimensiuni medii si mari (aflate in diverse situatii de criza sau avand probleme cu dezvoltarea afacerilor lor);

  • Proiecte cu randamente medii/mari (avand activitati pe termen lung – hoteluri, resorturi, fabrici industriale, etc.);

  • Institutii financiare;

  • Entitati de dimensiuni medii/ mari ce necesita o strategie de exit;  

  • Sectorul public & primarii;

  • Si multe altelee

 

Indiferent de provocare, noi ne axam pe oferirea de rezultate practice si de durata, astfel incat clientii nostri sa poata sa creasca si sa-si conduca afacerile.

Consilierii nostri lucreaza impreuna cu clientii pe perioade indelungate, pentru a-i ajuta sa-si dezvolte abilitatile de marketing si de vanzari, abilitatile manageriale si cele ale fortei de munca, sa imbunatateasca procesele operationale si sa aplice noi metode de lucru.

 

Cititi mai multe despre serviciile noastre aici

bottom of page