top of page

DEZVOLTAREA AFACERILOR HOTELULUI

MCBA este specializata pe cresterea rezultatelor hotelului prin intermediul strategiilor inovative de dezvoltare a afacerilor si de management.

Avand o vasta experienta financiara si de dezvoltare a afacerilor, atat in industria hoteliera cat si turistica, echipa noastra de experti in management hotelier ajuta hotelul sa isi descopere  potentialul ascuns de venituri si sa isi creasca linia de profit financiar final. 

Ca parte integranta a muncii noastre temeinice de dezvoltare a afacerilor, un consultant hotelier cu experienta va incorpora nevoile din structura dvs. de management hotelier si va opera ca parte a echipei dvs. , asumandu-si responsabilitatile si datoriile dezvoltarii afacerii si va creste potentialul de venituri prin intermediul unor noi nise.

Prin implementarea celor mai bune practici ale noastre, tehnicilor dovedite si celor mai noi dezvoltari de afaceri hoteliere, vom optimiza si vom creste rezultatele financiare ale hotelului dvs.

Va ajutam sa va depasiti competitorii si sa deveniti un lider pe piata locala.

Va rugam sa retineti!
 

Acest proces poate fi aplicat de catre ORICE hotel, mic sau mare. Lucram atat in cadrul unor proiecte mari, cat si al unora mai mici, oriunde in lume.


Serviciile de dezvoltare a afacerilor hoteliere au fost implementate cu succes de catre expertii nostri pe parcursul anilor, in cadrul diverselor tipuri si dimensiuni de pensiuni si hoteluri , din Romania si din alte tari.

 

bottom of page