top of page

Planificarea unui Exit, Soluții și Management

(EPSM)

De-a lungul anilor de experiență în domeniul Exit-ului de afaceri, lucrăm constant pentru a susține procese EPSM de succes pentru toate părțile implicate, pentru beneficiile, atât ale companiilor, cât și ale clienților noștri, prin intermediul diviziei noastre de investiții.

 

  1. Partea celui care vinde – Experimentați în Exit-uri de afaceri de succes pentru grupul nostru de companii și grupul de parteneri, am dus la capăt mai multe Exit-uri pe parcursul ultimilor ani.
     

  2. Partea cumpărătorului și investitorului – În ultimul deceniu, MCBA a funcționat ca o firmă de capital privat, analizând cu rigoare piața și alegând cu grija portofoliul de investiții. 

În baza experienței noastre în această arie și specializării noastre în strategii de Exit, Mentor Capital & Business Advisory a dezvoltat un model special de strategie de retragere – Planificarea, soluționarea și managementul Exit-ului (EPSM​)

 

Procesul EPSM, dezvoltate de Mentor Capital, este compus din diverse discipline de afaceri, funcționând împreună în sinergie și permițând implementarea cu flexibilitate a procesului într-un spectru larg de domenii de afaceri în diferite stagii.

Pregătire și servicii de eligibilitate pentru Exit

De-a lungul anilor, prin diviziunea de investiții, am întâlnit mulți proprietari de firme care doreau o strategie de ieșire din propria firmă din diferite motive. Însă, majoritatea antreprenorilor care își doreau să urmeze acest drum probabil erau identificați ca fiind nepregătiți sau neeligibili pentru acest proces.

Motivele sunt multe și pot fi de natură operațională sau financiară (de ex. problemele financiare ale companiei, situații complicate, competiție acerbă pe piață, probleme legale, probleme de colectare financiară, un departament de vânzări inoperant, lipsa de management adecvat și multe altele).

MCBA este o firmă specializată în creșterea eligibilității companiei alese, pentru a putea începe procedura de Exit.

După analiza statutului dvs. de afaceri, experții MCBA vă vor stabili anticipat țelurile și își vor concentra activitățile în jurul lor, acționând mână-în-mână cu departamentul de conducere a companiei până la atingerea scopurilor propuse pentru Exit.  
Atenția noastră este îndreptată spre creșterea potențialului companiei, lucrând în paralel cu aceasta pentru a rezolva orice situație dificilă. Toate acestea vor duce la o creștere extensivă a valorii companiei în procesul de Exit.

 

Procesul de dezvoltare este făcut pentru a asigura că retragerea din companie este inițiată dintr-o poziție solidă, nu una slabă, toate în favoarea maximizării profiturilor și a valorii companiei.

Mentor Capital își reține dreptul de prioritate în devenirea principalului investitor/cumpărător pe parcursul Exit-ului.

bottom of page