top of page

FINANTE SI CONTABILITATE

A avea servicii financiare si contabile de top este o prioritate pentru a realiza crestere si dezvoltare.

Contabilitatea hoteliera nu se refera numai la gestionarea veniturilor si a cheltuielilor. Hotelurile independente si francizele au nevoi financiare unice ce necesita a avea un personal competent si un sistem contabil ce va permite managementului sa planifice pentru viitor si sa imbunatateasca serviciile, atat pentru oaspeti, cat si pentru angajati.

Exista multe aspecte ce trebuie luate in consuderare atunci cand evaluam calitatea contabilitatii unei proprietati hoteliere, incluzand formarea angajatilor, software-uri contabile si de prognoza.


Echipa de experti a MCBA analizeaza toate finantele hotelului prin intermediul departamentului nostru financiar. Evaluam punctele dvs. slabe si le intarim in cadrul proceselor noastre de management si vanzari.

Hotelurile au un set unic de termeni si practici folosite pentru contabilitate, un tipar de pregatire contabila de baza. 
Angajatii trebuie sa lucreze atat cu venituri si cheltuieli, cat si cu un set de practici contabile legate de tarifele variabile ale camerelor de oaspeti, tarife pentru intarzieri, costurile camerelor si furnizori online.

 

Construim impreuna un plan:
 

Fiecare hotel are o “poveste” diferita, nevoi diferite si obiective diferite.

Unele dintre ele doresc sa isi rezolve situatiile dificile sau sunt dornice sa renoveze/ sa se extinda, dar nu beneficiaza de investitiile necesare.

Avand MCBA la carma, asigurati rezultatele pozitive ale obiectivelor dvs. Dvs. va fixati obiectivele , iar noi le evaluam prin intermediul procesului financiar intr-un mod eficient si abil. 

Operand sub managementul nostru profesionist, permiteti hotelului dvs. sa atraga investitii, imprumuturi bancare, dar si sa isi rezolve situatiile dificile. Echipa MCBA va va reprezenta in relatia cu bancile si cu alte institutii financiare si va ofera cea mai buna optiune in fiecare domeniu.

Servicii Financiare

 

Serviciile noastre financiare variaza si acumuleaza TOATE serviciile financiare/ rapoartele necesare pentru a opera si dezvolta hotelul dvs.

 

 

bottom of page