top of page

MANAGEMENT HOTELIER SI SERVICII OPERATIONALE

Unul dintre cele mai importante domenii de consultanta ale noastre este managementul hotelier si operational, cu o echipa dedicata de experti cu o vasta experienta internationala pe termen lung. Echipa noastra de management va gestiona hotelul dvs. intr-un mod profesional si de succes, vizand atingerea obiectivelor proprietarului.

 

Echipa de management hotelier a MCBA si structura acesteia ne permit sa operam in mod eficient hoteluri de diverse dimensiuni, si sa rezolvam situatiile dificile, majorand activitatile operationale, veniturile financiare si sustinand in continuare dezvoltarea hotelului, impreuna cu investitiile financiare (de la caz la caz).

 

In calitate de companie premium de management, echipa noastra dedicata de profesionisti, impreuna cu compania noastra, poseda toate calitatile necesare sa genereze marje ridicate de profit, sa inregistreze o cota de piata impresionanta si sa furnizeze un serviciu de clienti personalizat.
Echipa noastra de management hotelier intelege cum sa furnizeze rezultate prin intermediul unor strategii operationale de succes ce combina economiile de scara cu agilitatea si mobilizarea resureslor necesare pentru atingerea obiectivelor de investitii. Portofoliul divers de hoteluri al companiei ofera experienta pe toate pietele si tipurile de proprietate, incluzand hoteluri aflate in centrul orasului/ urbane, proprietati situate la periferie, hoteluri-boutique si hoteluri aflate in apropierea aeroporturilor.

Beneficiile managementului hotelier si operational al MCBA:
 

Echipa de experti a MCBA nu numai ca opereaza si gestioneaza hotelul, dar va si structura impreuna cu dvs. viitoarele obiective ale hotelului.

  • Face intreaga munca pentru dvs. Permite proprietarului libertatea de a nu fi nevoit sa ia parte la aspectele operationale si de management.

  • Opereaza la un nivel profesionist si creste veniturile si vanzarile.

  • Rezolva situatiile dificile cu furnizorii, autoritatile, banca si angajatii.

  • Dezvoltarea unor noi atractii si nise in cadrul dotarilor deja existente si folosirea suprafetelor intr-un mod mai eficient si mai profitabil.

  • Investitii de capital pentru expansiunea, cresterea si dezvoltarea in continuare a hotelului, prin intermediul firmei noastre de capital privat, subordonataghidului nostru pentru investitii. pentru mai multe detalii.

  • Posibilitatea de a conduce operatiunile catre un punct de iesire si de a vinde un proiect generator de randament profitabil catre un fond sau catre investitori privati.

  • Operatiuni la nivel inalt prin intermediul unui sistem international profesional de raportare ce permite accesul la mai multe posibilitati financiare din partea bancilor locale si straine.

  • Fuziune si achizitie in cadrul unei retele internationale de hoteluri.

Etapele de dezvoltare ale managementului hotelier si operational:
 

MCBA opereaza in baza unui plan format din 3 etape:

 

bottom of page