top of page

SOLUTII PENTRU HOTELURILE AFLATE IN DIFICULTATE

MCBA este una dintre companiile de management care propun solutii operationale pentru hotelurile aflate in dificultate. 

Vastele noastre cunostinte in cadrul acestui tip de proiecte sunt reflectate prin intermediul operatiunilor noastre pe termen lung cu banci si institutii financiare pe care le cooptam pentru a va gestiona activele aflate in pericol. 

Pozitia noastra de lider de piata pe acest segment de operatiuni hoteliere se datoreaza echipei noastre de experti in diferite profesii, acumuland intr-o sinergie perfecta capacitatea noastra de a influenta situatiile dificile. 

Aptitudinile MCBA nu se refera numai la calitatea noastra de consultant sau de companie de management. Prin intermediul fondului nostru de capital privat putem sa fim totodata si un investitor direct, in timp ce partajam riscul cu dvs., in concordanta cu reglementarile companiei noastre de investitii de capital privat.

 

Apasa aici pentru a vedea ghidul nostru de investitii.

 

Fiind singura companie de management de pe piata capabila sa analizeze si sa investeasca direct in hotelurile aflate in dificultate, alegem doar investitiile ce se dovedesc a fi performante pe termen lung, asigurandu-ne ca strategia aleasa pentru hotel isi va atinge obiectivele.

bottom of page