DEZVOLTA-TI COMPANIA PE PLAN LOCAL SI IN CADRUL PIETELOR NOI

Mentor Capital & Business Advisory (MCBA) ofera solutii unice pentru companiile stabilite in Romania si pentru companiile locale, ce urmaresc sa-si dezvolte afacerile, sa intre pe piete noi si sa-si imbunatateasca rezultatele financiare.

 

Sustinem IMM-urile ce urmaresc sa creasca si cauta sa foloseasca suportul unui grup multinational si a unei echipe de experti, la fel ca in cadrul oricarei mari companii multinationale, dar adaptat la dimensiunile si bugetul lor.

 

Credem ca orice IMM poate folosi aceleasi instrumente ca si companiile multinationale, daca obtine acces la aceleasi abordari strategice si retele existente.

 

Spre deosebire de celelalte companii de consultanta, noi nu oferim doar consultanta teoretica, ci si participare activa prin intermediul echipei noastre locale si a departamentelor profesionale.

 

Consultantii nostri sunt CEO, CFO si manageri de top in cadrul Mentor Group Holdings Consortium. Toti au peste 15 ani de experienta in managementul afacerilor si al tranzactiilor de succes in toate domeniile.

Daca urmariti sa va extindeti si sa va dezvoltati activitatea, cu noi puteti pune bazele unei colaborari de succes pentru a parcurge toti pasii necesari, incluzand consultanta legala si financiara, impreuna cu un instrument special de partajare a riscurilor asociate dezvoltarii afacerii dvs.

MCBA asigura ciclul complet necesar pentru o dezvoltare sigura si rapida a companiei dvs.:

Business development Full cycle
Single need Business development
Legal advisory
Capital Growth
Financial Investment
Show More
  • mcba linkedin
  • mcba facebook

Mentor Capital & Business Advisory© | All Rights Reserved 2020