top of page

MANAGEMENT COMPLET SI SERVICII OPERATIONALE

Managementul hotelier si serviciile operationale ale MCBA ne permit sa operam in mod eficient hoteluri de toate dimensiunile, si in acelasi timp sa rezolvam situatiile dificile, sa imbunatatim activitatile operationale, veniturile financiare si sa sustinem dezvoltarea hotelului in continuare, impreuna cu investitiile financiare (de la caz la caz).

In calitate de companie premium de management, echipa noastra dedicata de profesionisti, impreuna cu compania noastra, poseda toate calitatile necesare sa genereze marje ridicate de profit, sa inregistreze o cota de piata impresionanta si sa furnizeze un serviciu de clienti personalizat.

 

Echipa noastra de management hotelier intelege cum sa furnizeze rezultate prin intermediul unor strategii operationale de succes ce combina economiile de scara cu agilitatea si mobilizarea resureslor necesare pentru atingerea obiectivelor de investitii. Portofoliul divers de hoteluri al companiei ofera experienta pe toate pietele si tipurile de proprietate, incluzand hoteluri aflate in centrul orasului/ urbane, proprietati situate la periferie, hoteluri-boutique si hoteluri aflate in apropierea aeroporturilor.

 

Echipa noastra de management si dezvoltare hoteliera se potriveste oricarui tip de hotel. Fie ca este vorba despre un hotel mare sau despre unul mai mic, oriunde in lume, grupul de management al MCBA lucreaza si isi adapteaza procesele unei mari varietati de hoteluri, fiecare dintre ele reprezentand un proces personalizat. MCBA este capabila sa ofere servicii complete de management si operationale sau servicii partiale, in functie de cerintele, nevoile si bugetul clientului.

bottom of page