top of page

MANAGEMENT HOTELIER – DEPARTAMENTUL HR (RESURSE UMANE)

Ro

Personalul este cea mai valoroasa componenta a organizatiei dvs., deci este crucial sa gasiti oamenii potriviti si sa ii pregatiti pentru succes. De la planuri de beneficii la monitorizarea moralului, MCBA va poate asista in a avea grija de cei care au grija de afacerea dvs.

Rolul departamentului HR este de a recruta angajati buni si de a-i pregati pentru a deveni angajati excelenti carora le face placere sa ii serveasca pe ceilalti, atingand un nivel inalt de serviciu de clienti impreuna cu alte roluri primare, de a conduce si de a sustine managementul de nivel senior si sefii de departamente in toate aspectele recrutarii, orientarii, formarii si dezvioltarii, problemelor de munca, relatiilor cu personalul si dezvoltarii organizationale.

Eficacitatea echipei de management HR in industria ospitalitatii din zilele noastre este dependenta in mod substantial de o buna relatie cu toti sefii de departamente. Ei trebuie sa se auto-motiveze si sa manifeste o dorinta intrinseca de a-i vedea pe ceilalti ca reusesc. Ei trebuie sa fie capabili sa recunoasca potentialul celorlalti si sa asiste la dezvoltarea acestora. 

Nu in ultimul rand, ei trebuie sa fie capabili fie sa o faca ei insisi, fie sa conduca o mica echipa care sa se concentreze asupra rezultatelor dorite si asupra schimbarilor necesare pentru o imbunatatire continua.

Suntem constienti de provocarile pe care departamentul HR  le intampina in hotelurile sezoniere si suntem capabili sa cream planuri diferite si solutii pentru a raspunde acestor probleme, luand in considerare faptul ca HR-ul reprezinta unul dintre cele mai ridicate costuri si este obligatoriu sa pastram un statut echilibrat pentru a controla costurile suplimentare.

Serviciile de management HR ale hotelului includ de asemenea si urmatoarele puncte:

 

  • Recrutare si plan de beneficii

  • Proces de recrutare in-house (publicitate, intervievare, recrutare)

  • Dezvoltarea surselor externe pentru recrutare (scoli, agentii HR, head hunting etc.)

  • Contract HR si validare legala

  • Planuri de formare si implementare

 

And more.

 

bottom of page